Lunch

  • Even anders maar minstens zo lekker!
  • Op Moederdag serveren wij enkel:
  • Broodje Bemelmans.
  • Warme pikante kip met salade en frietjes.
  • Sjinse Schnitsel met salade en frietjes.
  • Heuvellandplankje.

Lunchkaart

Vrijdag, zaterdag & zondag van 12.00 tot 13.30 uur.

Stokbroodje Bemelmans (gezond) €11,-

Stokbroodje met gebakken pikante stukjes kip €12,50

Tosti Hawaï €9,50

Uitsmijter met 3 eieren geserveerd met brood & ham €10,-

2 st. Bourgondiër Vleeskroketten met frietjes €12,50

Flammkuchen met olijven, zongedroogde tomaatjes, parmezaan,

rucola & mosterdsaus €11,50    

                           

Maaltijdsalades

Gekruide stukjes kip, cashewnoten & Parmezaanse kaas €18,50

Scampi’s in pikant sausje met wok groenten €19,50

Geserveerd met frietjes en mayonaise.

Vegetarisch

Pannetje met gebakken champignons en verse kruiden, afgeblust met room,

Parmezaanse kaas & stokbrood €10,-

Gepaneerde camembert geserveerd met cranberry compote,

salade & frietjes €14,-

Salade met gegratineerde Val-Dieu kaas, dressing van aceto balsamico,

walnoten & abdijbrood €18,-

Warme lunchkaart

Uitsluitend op zondag van 12.00 tot 13.30 uur.

Hoofdgerechten

Sjinse schnitzel met spekjes, ui, & champignons €18,50

Huisgemaakte saté met kroepoek €19,50

Kabeljauwfilet Hollandaise saus €22,50

Rumpsteak `met Champignonssaus of Bearnaisesaus €23,50

Geserveerd met salade, frietjes & mayonaise.

Ons Driegangen Hotelmenu & À la carte start dagelijks om 18:30 uur.

Het standaard driegangen hotelmenu kost dagelijks €23,50 p.p.

à la carte kaart & Keuze menu € 27,50 p.p.

Voorgerechten

Coppa ham | Truffelmayonaise | Parmezaanse kaas

Val-dieux kaas | Aceto balsamico | Rucola

Voorgerecht v/d dag

Hoofdgerechten

Sjinse schnitzel met spekjes, ui, & champignons.

Huisgemaakte saté met kroepoek.

Kabeljauwfilet & Hollandaise saus.

Rumpsteak 200g met Champignonsaus of Bearnaisesaus.

Geserveerd met salade, frietjes & mayonaise.

Dessert

Dame Blanche

Mont Blanc

Dessert v/d dag

U kunt onderstaande hoofdgerechten ook los bestellen

Sjinse schnitzel met spekjes, ui, & champignons €18,50

Huisgemaakte saté met kroepoek. €19,50

Kabeljauwfilet & Hollandaise saus. €22,50

Rumpsteak 200g met Champignonsaus of Bearnaisesaus  €23,50

Geserveerd met salade, frietjes & mayonaise.


 Wij vragen u vriendelijk om uw keuze uiterlijk om 17:00 uur door te geven, zodat onze koks in de keuken met alle zorg uw diner kunnen bereiden.


Reserveren kan naar telefoon nummer. 043-4591380 of 06-55842575