- Even anders maar minstens zo lekker!
- Op Moederdag serveren wij enkel:
- Broodje Bemelmans.
- Warme pikante kip met salade en frietjes.
- Sjinse Schnitsel met salade en frietjes.
- Heuvellandplankje.
Lunchkaart
Vrijdag, zaterdag & zondag van 12.00 tot 13.30 uur.
Stokbroodje Bemelmans (gezond) €11,-
Stokbroodje met gebakken pikante stukjes kip €12,50
Tosti Hawaï €9,50
Uitsmijter met 3 eieren geserveerd met brood & ham €10,-
2 st. Bourgondiër Vleeskroketten met frietjes €12,50
Flammkuchen met olijven, zongedroogde tomaatjes, parmezaan,
rucola & mosterdsaus €11,50
Maaltijdsalades
Gekruide stukjes kip, cashewnoten & Parmezaanse kaas €18,50
Scampi’s in pikant sausje met wok groenten €19,50
Geserveerd met frietjes en mayonaise.
Vegetarisch
Pannetje met gebakken champignons en verse kruiden, afgeblust met room,
Parmezaanse kaas & stokbrood €10,-
Gepaneerde camembert geserveerd met cranberry compote,
salade & frietjes €14,-
Salade met gegratineerde Val-Dieu kaas, dressing van aceto balsamico,
walnoten & abdijbrood €18,-
Warme lunchkaart
Uitsluitend op zondag van 12.00 tot 13.30 uur.
Hoofdgerechten
Sjinse schnitzel met spekjes, ui, & champignons €18,50
Huisgemaakte saté met kroepoek €19,50
Kabeljauwfilet Hollandaise saus €22,50
Rumpsteak `met Champignonssaus of Bearnaisesaus €23,50
Geserveerd met salade, frietjes & mayonaise.
Ons Driegangen Hotelmenu & À la carte start dagelijks om 18:30 uur.
Het standaard driegangen hotelmenu kost dagelijks €23,50 p.p.
à la carte kaart & Keuze menu € 27,50 p.p.
Voorgerechten
Coppa ham | Truffelmayonaise | Parmezaanse kaas
Val-dieux kaas | Aceto balsamico | Rucola
Voorgerecht v/d dag
Hoofdgerechten
Sjinse schnitzel met spekjes, ui, & champignons.
Huisgemaakte saté met kroepoek.
Kabeljauwfilet & Hollandaise saus.
Rumpsteak 200g met Champignonsaus of Bearnaisesaus.
Geserveerd met salade, frietjes & mayonaise.
Dessert
Dame Blanche
Mont Blanc
Dessert v/d dag
U kunt onderstaande hoofdgerechten ook los bestellen
Sjinse schnitzel met spekjes, ui, & champignons €18,50
Huisgemaakte saté met kroepoek. €19,50
Kabeljauwfilet & Hollandaise saus. €22,50
Rumpsteak 200g met Champignonsaus of Bearnaisesaus €23,50
Geserveerd met salade, frietjes & mayonaise.
Wij vragen u vriendelijk om uw keuze uiterlijk om 17:00 uur door te geven, zodat onze koks in de keuken met alle zorg uw diner kunnen bereiden.
Reserveren kan naar telefoon nummer. 043-4591380 of 06-55842575
